SERVICE KHIMAT DESIGN LANDING PAGE JUALAN PADA HARGA MANPU MILIK

SERVICE KHIMAT DESIGN LANDING PAGE JUALAN PADA HARGA MANPU MILIK

RM 50.00 SAHAJA

PENERANGAN :

PANDUAN BINA KEDAI ONLINE JANAMA SENDIRI TANPA KOS
PANDUAN KHAS UNTUK MEREKA YANG INGIN KEMBANGKAN
PERNIAGAAN DAN JUGA MAKERTING DI GOOGLE TANPA MODAL

Jika sekiranya anda seorang peniaga [online/off-line] Anda seharusnya ada laman jualan produk anda sendiri kerana dengan adanya laman jualan [page jualan] sama seperti anda berniaga 24 jam

Ketahui rahsia bagaimana anda boleh masukkan getway ke website jualan [24(jam)] dengan pekerja tanpa gaji siap dengan bayaran online , caranya sungguh mudah hanya siap dalam beberapa minit saja [yang penting tindakkan]

Untuk menbina web jualan satu-satu produk ianya tak perlu ada produk sendiri baru kena buat [page jualan] Walaupun anda seorang dropship / ejan / stokis ianya perlu ada web jualan untuk menaikkan lagi jualan anda

Bagi yang berminat untuk dapat kan Ilmu membina website ecommerce dengan pantas dan tanpa kos! Mungkin ! ini akan menjadi ilmu yang paling berguna untuk memajukan lagi perniagaan anda !!

Sekarang zaman teknologi digital [semua di hujung jari] orang ramai kini sememangnya lebih gemar dan suka membeli secara online sahaja berbanding pergi ke kedai-kedai secara fizikal untuk membeli barang!

Hatta... barangan-barangan di pasar harian pun seperti ayam, ikan dan sayur-sayuran... Ramai kini yang sudah selesa membeli secara online sahaja! Tekan-tekan di handphone! Barang terus sampai depan rumah!

Disebabkan itu perlu nya peniaga-peniaga yang ingin terus maju ke depan perlu cepat-cepat belajar menyesuaikan diri untuk berada diantara peniaga-peniaga yang lain secara online [global]

Jika masih lagi terus berdegil dengan hanya membuka kedai di tepi jalan dan mengharapkan orang yang lalu-lalang di hadapan kedai semata-mata untuk membeli barang anda!

Di khuatiri, perniagaan anda tidak akan mampu lagi untuk bertahan! itu sebabnya Penting untuk anda ada E-Commerce Untuk Bisnes Anda! Dengan memiliki web ecommerce anda sendiri, ianya akan membuka lebih banyak peluang & harapan!

Anda tidak lagi perlu bergantung sepenuhnya kepada orang yang lalu-lalang di hadapan kedai anda! Orang-orang yang berada jauh berpuluh-puluh kilometer dari kedai anda pun masih boleh membeli dan mendapatkan produk anda!

Mereka hanya perlu duduk di rumah, tekan-tekan di handphone dan kemudian, anda boleh hantarkan produk anda kepada mereka! Pasaran produk anda akan jadi lebih luas!

Dengan adanya e-commerce anda sendiri, bisnes anda juga sudah boleh beroperasi 24 jam tanpa henti. Waktu sedang tidur pun, anda masih boleh terima order dari pelanggan-pelanggan anda!

Pengurusan stok serta pelanggan juga menjadi lebih teratur! Anda boleh lihat secara nyata, berapa stok yang masih ada dan barangan apa yang sudah kehabisan stok..

Maklumat pelanggan juga lebih tersusun, anda boleh melihat status setiap pelanggan sama ada sudah membuat bayaran! Sudah menerima produk atau masih lagi sedang di proses order mereka!

Dengan mempunyai web e-commerce [web jualan] anda sendiri akan membantu anda mendapatkan lebih ramai pelanggan, malah akan membantu anda menguruskan perniagaan anda dengan lebih teratur dan bersistematik

Ada banyak lagi sebab kenapa anda perlu ada website e-commerce atau kedai online sendiri , Tapi anda perlu dapatkan ebook cara mudah bina website siap dalam 30 minit , Bukan Mahal Ke bina Web E-Commerce Ni [page jualan]?

Sebenarnya nak bina website ni [page jualan] tak mahal pun malah ada yang percuma , bagi tak ada modal bolehlah cuba , yang bestnya lagi tak perlu modal sesen pun tapi bisnes anda terhad untuk kemasukkan traffik [pelawat] dan juga jangka masa panjang

Sebenarnya ada banyak pilihan untuk bina web jualan ni , kalau nak cuba boleh guna yang free Kos tapi jika ada sikit modal boleh cuba yang sederhana kos dan jika anda ada modal lebih besar boleh upah pakar coding website

Walau bagaimana pun untuk memiliki website e-commerce sendiri ini anda perlulah ada semangat juang yang tinggi dan lagi satu rajin buat makerting supaya lebih ramai pelawat masuk ke kedai anda

Jika anda buat website sama ada dengan percuma ataupun berbayar kena buat makerting supaya pelawat masuk Bila pelawat masuk barulah ada jualan.

Bila dah ada web jualan sendiri anda perlu tahu bagaimana untuk tarik pelawat masuk , banyak perkara yang perlu ketahui serba sedikit tentang teknikal dan juga selalu upgrade ilmu supaya tidak ketinggalan

Tapi jika anda ingin Sahut Cabaran Bina Web ECommerce!
Saya ada idea untuk anda buat sistem web ecommerce , saya simpan bertahun-tahun dalam fikiran saya. Hinggalah sampai saya tamat belajar di universiti dan masuk ke alam pekerjaan!

Ok .. Jika anda berminat untuk bina website sendiri tak kisahlah bila anda nak mula pun tak apa yang penting cari ilmu dulu dan bila rasa dah yakin boleh buat

JIKA ANDA INGIN MENCARI INCOME BULANAN DAN BERJINAK-JINAK DALAM BISNES
TEKAN SINI | DAFTA PERCUMA

JIKA ANDA INGIN DAPATKAN E-BOOK PANDUAN BINA WEB JUALAN (;-)
TEKAN SINI | PANDUAN BINA WEB JUALAN SIAP 30 MINIT

Jika anda ingin dapat kan panduan makerting online yang lain boleh dapatkan di marketplace di web jualan :-)

TEKAN SINI | PUSAT JUALAN MARKET PLACE E-BOOK

Makluman penting:
Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book)
ianya adalah di dalam bentuk SOFTCOPY DIGITAL dalam format PDF.
Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.



SERVICE KHIMAT DESIGN LANDING PAGE JUALAN PADA HARGA MANPU MILIK  whatsapp

Sila layari Web ini : https://psini.info/Man16







Perhatian : Psini.info adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Sekiranya ada salah guna dari pihak pengiklan ini sila laporkan ke email kami report@pnext.biz.


ANDA INGIN MEMILIKI WEBSITE PERIBADI
JUALAN PRODUK KHAS MILIK ANDA SEPERTI SAYA INI

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE





Thank you for visiting My Web : Coachemma769

Name Owner Shop = Emma
No Hp = 60198441469


penaja iklan pnext.biz
Shopping NOW AT Coachemma769

© 2019 Copyright: https://psini.info/Coachemma769