KETAHUI CARA MUDAH JANA INCOME LUMAYAN WALAUPUN SECARA PART-TIME

KETAHUI CARA MUDAH JANA INCOME LUMAYAN WALAUPUN SECARA PART-TIME

RM 80.00 SAHAJA

PENERANGAN :

BISNES PART-TIME MANPU RAIH INCOME FULL-TIME
PANDUAN LENGKAP  CARA-CARA SERTA TEKNIK SEMUANYA DALAM E-BOOK

Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga empat atau lima angka sebulan walaupun berkerja secara part-time pada hujung minggu tanpa perlu berhenti kerja yang tetap

Ketahui cara bagaimana nak selesaikan masalah kewangan hanya kerja part-time tanpa perlu meninggalkan Kerja tetap tapi boleh dapat sekitar 5-6 angka sebulan

Cara yang terbaik saat lepas covid ni memulakan Bisnes Aiskrim Bukan bisnes aiskrim yang biasa-biasa, tapi yang ini luar biasa kerana Inilah salah-satunya perniagaan yang tidak memerlukan modal runcit yang besar

Tidak memerlukan kepakaran atau skill yang tinggi , Tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh-masa anda jika anda seorang pekerja makan gaji di sektor Kerajaan atau Swasta.

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Sebelum kita masuk lebih mendalam, mari saya kongsikan bersama anda serba-sedikit kandungan secara amnya mengenai ebook panduan Bisnes Aiskrim ini [part-time]

Ebook panduan ini ditulis oleh saya sendiri bukan saya upah orang lain. Ebook ini khusus untuk mereka yang ingin tambah pendapatan dengan bisnes aiskrim.

Ebook panduan ini adalah hasil daripada pengalaman saya sendiri. Saya bukanlah jenis rembat isi dekat Google untuk dijadikan ebook. Ini ebook premium. aspek yang dikupas dalam ebook ini meliputi resepi rahsia produk, pemasaran, pengurusan, & operasi untuk bisnes aiskrim sahaja.

Ada 54 m/s. Disusun mengikut tertib. Senang dibaca & mudah faham. Saiz huruf tidak menyakitkan mata. Ada gambar untuk memudahkan pemahaman.

Bahagian Pendahuluan.
Pada bahagian ini, saya akan cerita tentang potensi bisnes aiskrim ini dengan lebih jelas. Agar anda nampak yang model bisnes aiskrim ini memang boleh pergi jauh.

Bahagian ini juga penting, agar anda nampak hala tuju bisnes anda. Ia lebih kepada mindset mencari peluang.

Bab 1: Jom Bisnes Aiskrim
Dalam bab ini, saya akan ceritakan lebih terperinci tentang peluang bisnes aiskrim ni tanpa perlu tiru apa yang mat bangla, pakistan & Myanmar buat. Macam mana tu?
Dalam bab ini juga diterangkan 5 keajaiban bisnes aiskrim. Di mana kelebihan ini, jarang sekali ada pada produk lain. Anda akan garu kepala lepas tahu keajaiban ini. :)
saya akan terangkan daripada segi margin keuntungan, modal permulaan & betul ke tak perlukan kemahiran yang tinggi? Hanya yang dah tahu akan tersenyum lebar. :)

Bab 2: Mengenali Jenis Aiskrim?
Aiskrim ni sebenarnya ada banyak jenis dan kategori. Jadi, dalam bab ini saya ceritakan dengan mendalam tentang 2 jenis aiskrim yang sering bertembung di dalam menarik perhatian pembeli. Saya ceritakan tentang kelebihan dan kekurangan kedua-dua jenis aiskrim tersebut!
Dari situ, anda boleh tahu dan boleh pilih, aiskrim jenis apa yang anda ingin buat dan jual!

Bab 3: Bagaimana Menjana RM5k Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim Secara Part-time?
Sejujurnya inilah konten paling mahal dalam ebook ni. Dengan tahu rahsia bab ini, anda tak perlu tebal muka bunyikan loceng sambil tunggang motor keliling taman.
Malu beb, kalau jiran nampak. Terserempak dengan anak sedara. Saya akan beritahu lubuk-nya yang sebenar dalam bab ini.
Dengan tahu lubuk ini, anda boleh ‘jual’ sebanyak 1000 kon aiskrim dalam masa 2-3 jam sahaja. Best betul kalau ada ilmu ni kan. Kerja sikit, tapi lumayan.

Bab 4: Persiapan & Peralatan Memulakan Bisnes Aiskrim!
Apa peralatan yang diperlukan? Mesin apa yang nak guna untuk buat aiskrim? Kat mana nak simpan aiskrim yang dah siap dibuat? Tong jenis macam mana yang nak digunakan untuk letak aiskrim supaya tidak mudah cair sewaktu menjual nanti?
Semua perihal berkaitan peralatan dan kelengkapan untuk membuat dan menjual aiskrim, saya senaraikan satu demi satu di dalam bab ini! Saya sertakan sekali gambar setiap peralatan. Insyaallah, mudah faham.

Bab 5: Resepi & Cara Membuat Aiskrim
Apa resepinya? Apa bahan-bahan yang diperlukan? Bagaimana nak buat aiskrim di rumah anda sendiri? Bagaimana cara pemprosesannya?
Anda kena belajar ilmu ni, barulah jimat. Barulah boleh dapat margin keuntungan yang tinggi. Kalau anda ambil dekat suplier, sebenarnya suplier yang untung banyak.
Jangan risau, dalam bab ini saya terangkan terperinci apa bahan-bahan yang diperlukan untuk membuat aiskrim, saya turut sertakan gambar. Agar anda boleh beli sendiri di kedai runcit. Siap jenama brand saya beritahu.
Paling best dalam bab ni. Anda boleh buat aiskrim perisa anda sendiri. Yahooo…!

Bab 6 : Siap! Sedia Untuk Berniaga!
Ah ha! Aiskrim dah siap buat! Peralatan semua pun dah ada! Jadi.. tunggu apa lagi? Jom kita buka stall untuk menjual aiskrim!
Dalam bab ini! Saya kongsikan 6 langkah persiapan yang perlu dilakukan apabila tiba hari untuk anda membuka stall dan mula berniaga! Hanya perlu follow sahaja step yang ditunjukkan, insyallah rasa nervous itu akan hilang! :)

Jika anda berminat dengan panduan bisnes part-time [3 bonus panduan percuma]

1] Ebook Bonus #1 : 5 Jenis Aiskrim!
2] Ebook Bonus #2 : Ebook Aiskrim Popsicle
3] Ebook Bonus #3 : Resepi Sulit Soft Aiskrim

Jika anda inginkan maklumat lebih detail sila lawati maketplace kami :)
TEKAN SINI | NAK EBOOK PANDUAN NIAGA PART-TIME [AISKRIM]

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book),
ianya adalah di dalam bentuk SOFCOPY DIGITAL dan di dalam format PDF.
TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.
Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!



KETAHUI CARA MUDAH JANA INCOME LUMAYAN WALAUPUN SECARA PART-TIME whatsapp

Sila layari Web ini : https://psini.info/Man16





Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

TEMUDUGA KERAJAAN? ANDA BOLEH LULUS DENGAN MUDAH TANPA ORANG DALAM

RM 30.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BARANGAN GAJET MURAH ? HARGA DISKAUN DOWNLOAD PANDUAN PER

RM 70.00
Baca Lagi

SIAPA KATA JADI JURU FOTO TAK BOLEH BUAT INCOME LUMAYAN ? NAK TAHU RAH

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA MENGURUS HOMESTAY HINGGA MENJADI REBUTAN RAMAI ORANG SETIAP HAR

RM 150.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

TEKNIK MUDAH COPYWRITING BAGI MENARIK MINAT PROSPEK BELI PRODUK

RM 80.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

ANDA ADA SIMPANAN LEBIH ? APA KATA ANDA GANDAKAN BUAT PELABURAN SAHAM

RM 70.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK DAPAT PROSPEK YANG TEPAT? TINGKATKAN JUALAN BIS

RM 0.00
Baca Lagi

NAK KERJA DI SINGAPORE? PANDUAN MEMUDAHKAN UNTUK DAPATKAN KERJA

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA AFFLIATE TANPA MODAL BOLEH BUAT INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN

RM 50.00
Baca Lagi

KETAHUI RAHSIA MENGURANGKAN HUTANG BULANAN DENGAN 3 TEKNIK MUDAH

RM 30.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK NIAGA DI LAZADA ? APA SYARAT YANG PERLU DILAKUK

RM 0.00
Baca Lagi

ZAMAN DAH MODEN TEKNOLOGI DIGITAL KENAPA MASIH GUNA TEKNOLOGI WARISAN

RM 0.00
Baca Lagi

BEBASKAN MASA ANDA BERSAMA FAMILY SAMBIL PROMOSI PRODUK BISNES ANDA

RM 0.00
Baca Lagi

TINGKATKAN JUALAN DENGAN CARA BLAST MESEJ KEPADA SEMUA PROSPEK DENGAN

RM 0.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BORONG BARANGAN BUNDLE THAILAND CLASS AA TAPI HARGA MURAH

RM 70.00
Baca Lagi

STUDENT PART-TIME BISNES TUDUNG JENAMA SENDIRI UNTUNG LUMAYAN MODAL PT

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA SEORANG PENULIS MANPU HASILKAN INCOME LUMAYAN

RM 50.00
Baca Lagi

SURI RUMAH MANPU JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN SECARA PART-TIME HANYA

RM 30.00
Baca Lagi

FORMULA MUDAH BUAT AYAT IKLAN BAGI MENARIK MINAT PROSPEK BELI PRODUK

RM 80.00
Baca Lagi

DOWNLOAD BONUS PERCUMA E-BOOK FORMULA LENGKAP CARA OTAI JUAL DI SHOPEE

RM 50.00
Baca Lagi

SERVICE KHIMAT DESIGN LANDING PAGE JUALAN PADA HARGA MANPU MILIK

RM 50.00
Baca Lagi

NAK TAHU BISNES APA YANG PALING MUDAH? APA YANG PENTING TANPA MODAL BE

RM 80.00
Baca Lagi

KETAHUI CARA MUDAH JANA INCOME LUMAYAN WALAUPUN SECARA PART-TIME

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA JUAL BURGER LEBIH MENONJOL WALAUPUN BANYAK SAINGAN

RM 60.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA KISAH 50 JUTAWAN [ DOWNLOAD PERCUMA ]

RM 0.00
Baca Lagi

BETUL KE ? BERCUCUK TANAM DI INTERNET BOLEH DAPAT HASIL

RM 0.00
Baca Lagi


Perhatian : Psini.info adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Sekiranya ada salah guna dari pihak pengiklan ini sila laporkan ke email kami report@pnext.biz.


ANDA INGIN MEMILIKI WEBSITE PERIBADI
JUALAN PRODUK KHAS MILIK ANDA SEPERTI SAYA INI

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

































Thank you for visiting My Web : Man16

Name Owner Shop = MAN FIKRI
No Hp = 60136778200


penaja iklan pnext.biz
Shopping NOW AT Man16

© 2019 Copyright: https://psini.info/Man16