SURI RUMAH MANPU JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN SECARA PART-TIME HANYA DARI RUMAH

SURI RUMAH MANPU JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN SECARA PART-TIME HANYA DARI RUMAH

RM 30.00 SAHAJA

PENERANGAN :

DOWNLOAD BONUS PERCUMA PANDUAN PART- TIME CARA MUDAH DAPAT INCOME
E-BOOK PANDUAN BAKERI MANPU JANA INCOME SAMPINGAN HANYA DIRUMAH
JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN

Ramai orang belajar bagaimana nak buat part-time jual produk secara part-time sewaktu pendemik covid19 dengan pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah

Ada orang cakap, nak tetapkan harga yang terbaik untuk produk bakeri kena tengok tahap pendapatan sesebuah komuniti tersebut.. Ini bermakna kalau anda menjual produk bakeri anda di komuniti orang kaya

Anda perlu menjual dengan harga yang mahal DAN jika anda menjual produk di komuniti rakyat marhaen,[orang bawahan] anda perlu menjual dengan harga yang murah.. Err.. Betul ke harga produk bakeri ini ditetapkan oleh darjat seseorang?

Tapi ada juga orang cakap jika mahu produk cepat habis dan laku keras terjual di pasaran, anda perlu meletakkan harga yang rendah.. Dan ada yang cakap juga untuk mendapatkan untung yang banyak, anda perlu menjual setiap produk bakeri anda dengan harga yang lebih mahal dari biasa..

Jadi harga mahal atau harga murah.. Mana satu yang perlu anda letakkan untuk produk bakeri anda?

Sebagai pemilik bisnes Bakeri, pastinya hal menetapkan harga ini boleh memeningkan kepala anda.. Mana taknya, nak letakkan harga murah nanti tak balik modal pula.. Nak letakkan harga mahal pula nanti tak ramai yang sudi membeli.. Habis tu apakah solusi terbaik untuk atasi masalah ini?

Sebenarnya cara terbaik untuk menetapkan harga yang benar-benar sesuai dan mampu dibeli oleh semua golongan SERTA mampu memberikan keuntungan kepada anda ialah dengan mengambil kira perkara-perkara penting yang anda telah keluarkan untuk menghasilkan produk bakeri tersebut seperti kos bahan dan sebagainya..

5 perkara yang perlu diambil kira bagi menetapkan harga jualan yang betul-betul sesuai dengan produk bakeri anda

#1 - Upah Anda Sejam
Sama seperti pekerjaan lain, anda juga layak dibayar upah mengikut setiap jam yang anda habiskan walaupun anda bekerja dari rumah.. Pastikan jumlah yang paling minimum anda setkan untuk diri anda sama dengan upah minimum sejam untuk pekerja di Malaysia..

#2 - Masa Yang Anda Habiskan (dalam minit)
Anda perlu tahu berapa banyak masa yang anda habiskan untuk menghasilkan produk bakeri anda.. Ia termasuklah masa membakar produk bakeri, membersihkan dapur dan sebagainya.. (Ia tidak termasuk masa rehat atau masa menunggu produk siap atau sejuk)

#3 - Kos Bahan
Anda juga perlu tahu dengan lebih detail berkenaan dengan jumlah kos bahan yang anda keluarkan untuk menghasilkan produk bakeri tersebut walaupun bahan tersebut kecil & halus.. Semuanya perlu diambil kira!

#4 - Kos Overhead
Kos overhead ini merupakan kos-kos luaran yang anda keluarkan secara tidak langsung untuk promosikan produk Bakeri anda.. Jumlah kos ini juga perlu dikira dalam penetapan harga setiap produk bakeri..

#5 - Peratus Keuntungan
Berapakah peratus keuntungan yang anda mahukan daripada penjualan produk bakeri anda.. Jika anda mengambil upah paling minimum untuk diri anda, anda dicadangkan meletakkan sekurang-kurangnya 30% keuntungan produk bakeri anda..

Untuk mengira dengan pantas berapa harga jualan yang perlu anda letakkan untuk produk bakeri anda berdasarkan 5 perkara di atas, anda digalakkan untuk download fail pdf yang bertajuk "Baked Goods Pricing Calculator" yang diberikan secara percuma oleh pihak PhilosophyOfYum.com..

Anda hanya perlu masukkan angka sahaja dalam fail pdf tersebut dan fail tersebut akan berikan harga cadangan berdasarkan 5 perkara di atas..

Tapi tak kiralah harga mahal atau murah yang anda tetapkan, pastikan harga produk anda melebihi segala kos-kos yang anda keluarkan untuk menghasilkan produk bakeri tersebut merangkumi 5 perkara di atas.. Ini dapat memastikan anda tidak rugi dan memastikan anda mampu menjana keuntungan hasil penjualan produk bakeri tersebut..

Dan sila pastikan setiap produk bakeri yang dihasilkan ini berkualiti DAN dihasilkan dengan bersungguh-sungguh mengikut resepi yang betul.. Kualiti dan kesedapan produk bakeri anda inilah yang menjadi daya penarik untuk pembeli terus membeli berkali-kali dengan anda.. Inilah sumber keuntungan lumayan anda!

Untuk memastikan anda mampu membina Bisnes Bakeri dari rumah yang betul-betul berjaya, anda memerlukan ILMU BISNES BAKERI yang cukup.. Dengan ilmu bisnes bakeri ini, anda mampu menjalankan bisnes anda dengan lebih lancar dan mampu mengelakkan segala risiko kerugian akibat kesilapan teknikal..

"Nak Belajar Cara SEBENAR Membina Bisnes Bakeri Yang Berjaya?"
Untuk belajar buat kek, roti atau pastri yang sedap, anda boleh menghadirkan diri ke kelas-kelas yang dianjurkan setiap hujung minggu.. Banyak yang boleh anda pelajari secara bedepan dan ini mampu membantu anda menghasilkan produk bakeri yang lebih berkualiti.. Anda juga boleh pelajarinya dari Youtube dan hasilkannya sendiri di dapur anda..

TAPI jika anda mahu belajar cara SEBENAR untuk membina sebuah BISNES BAKERI dari rumah yang berjaya, anda perlu belajar sendiri daripada pengusaha Bakeri dari rumah yang berjaya untuk memahami lebih mendalam berkenaan dengan cara membina & menguruskan bisnes bakeri dengan lebih mudah & menguntungkan.. Ini jalan pintas terbaik untuk anda pelajarinya!

Jika anda benar-benar serius mahu memulakan Bisnes Bakeri anda sendiri, ebook yang bertajuk "Panduan Bisnes Bakeri" hasil penulisan pengusaha bakeri dari rumah yang berjaya, Puan Nik Roslin Nik Men ini boleh membantu anda.. Ebook ini membongkarkan bagaimana anda mampu membina Bisnes Bakeri yang berjaya dari A sampai Z - dengan modal yang rendah!

Ebook ini dihasilkan daripada pengalaman penulis sendiri yang sudah lebih 10 tahun menjalankan Bisnes Bakeri dari rumah sendiri dengan modal yang sangat minimum.. Inilah panduan yang beliau gunakan bagi memulakan Bisnes Bakeri sendiri dari kosong.. Anda juga pasti mampu berjaya sepertinya JIKA anda mempunyai minat mendalam dalam membuat bakeri!

Apa yang anda bakal pelajari dalam ebook ini ialah (:-)

  • 9 cabaran bisnes bakeri & cara TERBAIK untuk tanganinya
  • 5 kesilapan NGERI yang perlu dielakkan dalam bisnes bakeri
  • 8 kaedah promosi yang BERKESAN untuk bisnes bakeri anda
  • Formula TERBAIK untuk menetapkan harga setiap produk bakeri
  • 4 langkah MUDAH untuk membuka bisnes bakeri dari rumah sendiri
  • Strategi pemilihan produk bakeri yang TERBAIK untuk Bisnes Bakeri anda
  • Senarai LENGKAP peralatan yang anda perlukan beserta anggaran kosnya
  • Strategi BERKESAN menjana minimum RM2,000 setiap bulan dengan bisnes bakeri
  • Penerangan SEBENAR cara memulakan & menguruskan Bisnes Bakeri Dari Rumah
  • Formula 2M + 2P yang memudahkan anda kekal bermotivasi sepanjang berbisnes dari rumah.

Anda juga turut dibekalkan dengan resepi produk bakeri yang terlaris di pasaran, ilmu lengkap mengenai bahan asas kek SERTA ilmu sebenar cara membuat roti segar.. Ini mampu memudahkan lagi perjalanan anda untuk menjadi seorang pengusaha bakeri yang berjaya & menjana pendapatan lumayan hanya dari dapur rumah anda..

Suatu masa dulu, bisnes bakeri ini antara bisnes "mahal" yang memerlukan kos yang tinggi untuk menyewa kedai, mengupah pekerja dan sebagainya SERTA diusahakan oleh mereka yang punyai sijil dan pengalaman yang lama dalam bidang bakeri ini

kini segalanya sudah berubah.. Dengan minat yang mendalam dalam membuat kek & pastri, anda mampu mulakan sendiri Bisnes Bakeri yang berjaya dengan kos yang rendah hanya dari rumah anda!

Dapat membina sebuah bisnes yang mampu menambah duit bulanan keluarga memang impian setiap orang terutamanya jika anda seorang suri rumah.. Dengan ilmu yang dikongsikan dalam ebook "Panduan Bisnes Bakeri" ini, anda mampu membina Bisnes Bakeri dari rumah anda sendiri yang mampu menjana keuntungan lumayan setiap bulan.. Inilah penyelesaian terbaik untuk anda!

Pelajari cara SEBENAR membina sebuah Bisnes Bakeri dari rumah [WFH] yang berjaya menjana keuntungan besar & konsisten setiap bulan hanya dengan cara part-time

TEKAN SINI | NAK BELAJAR BISNES BAKERI

Jika anda ingin dapat kan panduan makerting online yang lain boleh dapatkan di marketplace di web jualan :-)

TEKAN SINI | PUSAT JUALAN MARKETPLACE E-BOOK MAKERTING

 

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!



SURI RUMAH MANPU JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN SECARA PART-TIME HANYA DARI RUMAH whatsapp

Sila layari Web ini : https://psini.info/asl83





Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

TEMUDUGA KERAJAAN? ANDA BOLEH LULUS DENGAN MUDAH TANPA ORANG DALAM

RM 30.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BARANGAN GAJET MURAH ? HARGA DISKAUN DOWNLOAD PANDUAN PER

RM 70.00
Baca Lagi

SIAPA KATA JADI JURU FOTO TAK BOLEH BUAT INCOME LUMAYAN ? NAK TAHU RAH

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA MENGURUS HOMESTAY HINGGA MENJADI REBUTAN RAMAI ORANG SETIAP HAR

RM 150.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

TEKNIK MUDAH COPYWRITING BAGI MENARIK MINAT PROSPEK BELI PRODUK

RM 80.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

ANDA ADA SIMPANAN LEBIH ? APA KATA ANDA GANDAKAN BUAT PELABURAN SAHAM

RM 70.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK DAPAT PROSPEK YANG TEPAT? TINGKATKAN JUALAN BIS

RM 0.00
Baca Lagi

NAK KERJA DI SINGAPORE? PANDUAN MEMUDAHKAN UNTUK DAPATKAN KERJA

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA AFFLIATE TANPA MODAL BOLEH BUAT INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN

RM 50.00
Baca Lagi

KETAHUI RAHSIA MENGURANGKAN HUTANG BULANAN DENGAN 3 TEKNIK MUDAH

RM 30.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK NIAGA DI LAZADA ? APA SYARAT YANG PERLU DILAKUK

RM 0.00
Baca Lagi

ZAMAN DAH MODEN TEKNOLOGI DIGITAL KENAPA MASIH GUNA TEKNOLOGI WARISAN

RM 0.00
Baca Lagi

BEBASKAN MASA ANDA BERSAMA FAMILY SAMBIL PROMOSI PRODUK BISNES ANDA

RM 0.00
Baca Lagi

TINGKATKAN JUALAN DENGAN CARA BLAST MESEJ KEPADA SEMUA PROSPEK DENGAN

RM 0.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BORONG BARANGAN BUNDLE THAILAND CLASS AA TAPI HARGA MURAH

RM 70.00
Baca Lagi

STUDENT PART-TIME BISNES TUDUNG JENAMA SENDIRI UNTUNG LUMAYAN MODAL PT

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA SEORANG PENULIS MANPU HASILKAN INCOME LUMAYAN

RM 50.00
Baca Lagi

SURI RUMAH MANPU JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN SECARA PART-TIME HANYA

RM 30.00
Baca Lagi

FORMULA MUDAH BUAT AYAT IKLAN BAGI MENARIK MINAT PROSPEK BELI PRODUK

RM 80.00
Baca Lagi

DOWNLOAD BONUS PERCUMA E-BOOK FORMULA LENGKAP CARA OTAI JUAL DI SHOPEE

RM 50.00
Baca Lagi

SERVICE KHIMAT DESIGN LANDING PAGE JUALAN PADA HARGA MANPU MILIK

RM 50.00
Baca Lagi

NAK TAHU BISNES APA YANG PALING MUDAH? APA YANG PENTING TANPA MODAL BE

RM 80.00
Baca Lagi

KETAHUI CARA MUDAH JANA INCOME LUMAYAN WALAUPUN SECARA PART-TIME

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA JUAL BURGER LEBIH MENONJOL WALAUPUN BANYAK SAINGAN

RM 60.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA KISAH 50 JUTAWAN [ DOWNLOAD PERCUMA ]

RM 0.00
Baca Lagi

BETUL KE ? BERCUCUK TANAM DI INTERNET BOLEH DAPAT HASIL

RM 0.00
Baca Lagi


Perhatian : Psini.info adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Sekiranya ada salah guna dari pihak pengiklan ini sila laporkan ke email kami report@pnext.biz.


ANDA INGIN MEMILIKI WEBSITE PERIBADI
JUALAN PRODUK KHAS MILIK ANDA SEPERTI SAYA INI

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

































Thank you for visiting My Web : Man16

Name Owner Shop = MAN FIKRI
No Hp = 60136778200


penaja iklan pnext.biz
Shopping NOW AT Man16

© 2019 Copyright: https://psini.info/Man16