STUDENT PART-TIME BISNES TUDUNG JENAMA SENDIRI UNTUNG LUMAYAN MODAL PTPTN

STUDENT PART-TIME BISNES TUDUNG JENAMA SENDIRI UNTUNG LUMAYAN MODAL PTPTN

RM 80.00 SAHAJA

PENERANGAN :

BISNES PART-TIME TUDUNG JENAMA SENDIRI INCOME LUMAYAN
BAGAIMANA NAK MEMULA BISNES  BAGI  SEORANG SEORANG STUDENT
DAPATKAN BONUS PERCUMA PANDUAN LENGKAP JENAMAKAN BRADING TUDUNG

Bagaimana pengalaman seorang student berjaya mencapai untung rm15k sebulan hanya jual tudung secara suka-suka dikolej tanpa modal yang besar tapi berjaya dapat keuntungan yang lumayan

Ada juga yang cakap nak mulakan bisnes tudung yang betul-betul berjaya untuk dapat untung lumayan, kita perlukan modal yang banyak & tenaga kerja yang ramai

Sebenarnya jika ingin berniaga tudung tak perlu modal yang besar andainya tahu caranya dan kena dengan selera penguna/pembeli walaupun berniaga kecil-kecilan lama-kelamaan ramai juga yang nak beli tudung, bila dah ramai yang menbeli banyaklah untungnya

Jika anda berminat untuk mulakan niaga jual tudung secara sambilan atau dengan suka-suka , Boleh belajar daripada bekas student IPT ini sebagai panduan dan juga motivasi diri bagaimana untuk berjaya dalam bisnes tudung

Beliu telah menulis sebuah buku [ebook] bagaimana untuk memulakan bisnes tudung , semuanya diceritakan step by step bermula dari A-Z dan juga beberapa langkah untuk memulakanya

Antara isi kandungan dalam ebook beliu (:-)

BAB 1 : BELAJAR MENJUAL:
Nyawa kepada setiap bisnes, adalah jualan (sales).
Tanpa jualan, sesuatu bisnes itu tidak akan dapat hidup dan tidak akan memberi apa-apa faedah kepada diri anda!
Disebabkan itu, langkah pertama yang perlu anda belajar terlebih dahulu , adalah belajar menjual!
Ya! Belajar menjual! Bukannya belajar menjahit atau belajar membuat tudung!
Saya sendiri, sepanjang 6 tahun saya menjalankan bisnes tudung.. saya tidak pernah sentuh mesin jahit untuk menjahit tudung! Skill penting dalam sesebuah bisnes, ialah skill menjual.. bukan skill membuat!
Ada 9 soalan yang perlu anda jawab untuk memudahkan anda membuat jualan. Anda dapat jawab 9 soalan ini, insyallah aktiviti jualan anda akan menjadi lebih mudah.

BAB 2 : APA & SIAPA?
Masih dalam fasa menjual. Dalam bab ini saya beritahu anda terus 3 golongan sasaran terbesar di dalam bisnes tudung. Anda tak perlu dah susah-susah nak fikir nak jual tudung kepada siapa. Targetkan sahaja tudung anda kepada 3 golongan ini!
Insyallah, dengan hanya target 3 pasaran ini sahaja, jualan anda pun dah boleh cecah 5 angka dan stok tudung juga akan cepat habis!. Takdelah timbul masalah stok terperap bawah katil lama-lama.. :)

BAB 3 : SUPPLIER
Hah! Ini RAHSIA BESAR di dalam ebook ini!
Saya bongkarkan 5 pembekal tudung yang saya gunakan sewaktu memulakan bisnes tudung!
Bukan sekadar nama sahaja! Tetapi complete saya berikan sekali dengan nombor contact serta alamat mereka. Anda boleh borong terus dengan mereka. Kualiti tudung yang mereka bekalkan, memang tiptop!
Satu perkara yang anda perlu tahu! Bila kita nak buat bisnes tudung ni.. kita tak boleh bergantung hanya kepada 1 pembekal sahaja. perlu ada 2-3 pembekal sebagai backup!
Dengan adanya 2-3 pembekal, insyallah anda takkan mengalami masalah tudung kehabisan stok dan sebagainya!

BAB 4 : TIPS GAMBAR MEMUKAU
Bila anda dah ambil tudung dari pembekal, langkah seterusnya adalah mengambil gambar tudung tersebut. Nak ambil gambar ini pun ada tekniknya! Bukan main ambil sahaja!
Dalam bab ini saya berkongsikan teknik dan cara mengambil gambar yang memukau dengan bajet yang rendah! Anda tak perlu risau, saya takkan paksa anda beli kamera yang mahal-mahal dan upah jurufoto profesional. Gunakan sahaja camera handphone anda. Itupun sudah memadai sebagai permulaan.
Apa yang penting! Model yang anda gunakan mestilah "real"!. Saya kongsikan banyak tips mencari model yang "real" di dalam bab ini!

BAB 5 : TEKNIK MELETAK HARGA
Ada 4 Tips utama yang saya kongsikan di dalam bab perihal harga ini!
Saya tunjukkan teknik bagaimana mengira harga kos dengan selamat! Perkara ini penting, kalau tidak, nanti penat sahaja anda jual beribu-ribu helai tudung, tapi sebenarnya tiada untung.
Dalam bab ini juga, saya kongsikan teknik, bagaimana untuk bersaing dan berhadapan dengan penjual-penjual tudung lain yang suka main dan lawan harga! Apabila anda tahu teknik ini, anda dah tak perlu gentar bila lihat pesaing anda turunkan harga tudung mereka!

BAB 6 : AYAT IKLAN
Hah! Bukan sahaja tips ambil gambar! Tips nak buat ayat iklan pun saya kongsikan dalam ebook ini!
Ada 3 jenis ayat yang boleh anda gunakan apabila ingin mempromosikan tudung-tudung jualan anda.
Ayat-ayat ini anda boleh gunakan sama ada di facebook ataupun instagram!

BAB 7 : LUBUK JUALAN
Stok tudung dah ada, gambar dah ambil, ayat pun dah siap! Sekarang, masa untuk menjual!
Dalam bab ini, saya bukan share 2 atau 3 lubuk jualan... tetapi, saya kongsikan 10 tempat/lubuk yang boleh anda masuk untuk menjual tudung anda!
Anda boleh cuba masuk ke dalam semua lubuk ini... atau boleh juga cuba 2-3 lubuk yang anda rasakan mudah dan sesuai dengan diri anda.
Dengan adanya 10 lubuk jualan ini, adalah agak mustahil untuk anda tidak dapat menjual tudung anda!

BAB 8 : PACKAGING
Perkara ini mungkin anda sudah tahu! Tetapi dalam bab pembungkusan ini, saya kongsikan pihak supplier yang dapat membekalkan bahan-bahan untuk perkara berkaitan pembungkusan seperti plastik bungkus, plastik poslaju dan sebagainya.

BAB 9 : PENGHANTARAN
Dalam bab ini, saya kongsikan cara, bagaimana untuk mendapatkan kos penghantaran poslaju yang lebih murah dari kadar biasa. Saya juga tunjukkan cara, bagaimana anda tidak perlu lagi bersusah payah ke pejabat pos untuk membuat penghantaran, malah, abang posmen yang akan datang ke rumah dan ambil barang yang anda mahu poskan!

BAB 10 : CASE STUDY - BAGAIMANA SAYA MENJANA UNTUNG RM15,000 MENJELANG RAMADHAN.
Hah! Ini adalah bab yang paling HOT!
Dalam bab ini, saya tunjukkan step-by-step, bagaimana saya menyusun strategi untuk mendapatkan jualan dan keuntungan yang besar apabila tiba musim perayaan.

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda.

Berikut adalah ebook-ebook bonus yang akan saya berikan kepada anda!

Bonus #1 : Produk Killer Musim Raya
Dalam ebook ini, saya kupas dengan lebih mendalam tentang mewujudkan "produk killer" di dalam bisnes tudung anda! Bagaimana untuk mencipta tagline untuk produk killer anda? Bagaimana untuk berurusan dengan pihak suplier dan tukang jahir apabila tiba musim perayaan?
Maklumlah, bila tiba musim perayaan, permintaan tudung memang akan naik secara mendadak! Jadi, anda perlu ada strategi agar tudung anda tidak mengalami masalah kehabisan stok atau tudung tak sempat siap menjelang hari raya!

Bonus #2 : Tips, Nasihat & Motivasi Bisnes
Setelah lebih 6 tahun bergelumang dalam dunia bisnes. Sememangnya banyak pengalaman dan nasihat yang ingin saya sampaikan kepada mereka yang baru-baru nak menceburkan diri dalam dunia bisnes.
Jadi, dalam ebook bonus kedua ini, saya banyak berkongsi tips-tips dan nasihat berkaitan bisnes, khususnya untuk golongan muda yang baru tamat belajar yang masih bujang dan belum berumahtangga. Bisnes sewaktu bujang dan bisnes setelah berumahtangga ada banyak perbezaannya.. cabarannya juga sangat berbeza.
Jadi, anda perlu rancang dengan teliti agar bisnes anda dapat terus survive walaupun setelah anda sudah berumahtangga dan sibuk menguruskan anak-anak dan keluarga.

Bonus #3 : Dropship Tudung!
Cara yang paling mudah untuk memulakan bisnes tudung tanpa perlu mengeluarkan kos yang banyak dan tanpa perlu menyimpan stok.... adalah dengan memulakan bisnes tudung secara dropship!
Saya sendiri memulakan bisnes tudung saya secara dropship!

Dalam ebook bonus ini, saya berikan 3 platform percuma yang boleh anda gunakan untuk mula menjual tudung anda secara dropship! Serta saya berikan juga contoh-contoh ayat yang boleh anda gunakan untuk close sale!

NAK BELAJAR CARA JUAL TUDUNG ONLINE yang berjaya menjana keuntungan besar & konsisten setiap bulan hanya dengan cara part-time

TEKAN SINI | NAK BELAJAR CARA JUAL TUDUNG ONLINE

Jika anda ingin dapat kan panduan makerting online yang lain boleh dapatkan di marketplace di web jualan :-)

PUSAT JUALAN MARKETPLACE E-BOOK MAKERTING


Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

P/p/s:- Anda tidak perlu membuang masa sehingga 9 tahun untuk mencuba dan mencari sendiri "rentak" untuk menjalankan bisnes tudung ini. Ambil sahaja pengalaman saya yang telah saya ebook kan ini. Ia lebih mudah dan pantas untuk anda bermula.



STUDENT PART-TIME BISNES TUDUNG JENAMA SENDIRI UNTUNG LUMAYAN MODAL PTPTN whatsapp

Sila layari Web ini : https://psini.info/Man16





Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

TEMUDUGA KERAJAAN? ANDA BOLEH LULUS DENGAN MUDAH TANPA ORANG DALAM

RM 30.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BARANGAN GAJET MURAH ? HARGA DISKAUN DOWNLOAD PANDUAN PER

RM 70.00
Baca Lagi

SIAPA KATA JADI JURU FOTO TAK BOLEH BUAT INCOME LUMAYAN ? NAK TAHU RAH

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA MENGURUS HOMESTAY HINGGA MENJADI REBUTAN RAMAI ORANG SETIAP HAR

RM 150.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

TEKNIK MUDAH COPYWRITING BAGI MENARIK MINAT PROSPEK BELI PRODUK

RM 80.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

ANDA ADA SIMPANAN LEBIH ? APA KATA ANDA GANDAKAN BUAT PELABURAN SAHAM

RM 70.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK DAPAT PROSPEK YANG TEPAT? TINGKATKAN JUALAN BIS

RM 0.00
Baca Lagi

NAK KERJA DI SINGAPORE? PANDUAN MEMUDAHKAN UNTUK DAPATKAN KERJA

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA AFFLIATE TANPA MODAL BOLEH BUAT INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN

RM 50.00
Baca Lagi

KETAHUI RAHSIA MENGURANGKAN HUTANG BULANAN DENGAN 3 TEKNIK MUDAH

RM 30.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK NIAGA DI LAZADA ? APA SYARAT YANG PERLU DILAKUK

RM 0.00
Baca Lagi

ZAMAN DAH MODEN TEKNOLOGI DIGITAL KENAPA MASIH GUNA TEKNOLOGI WARISAN

RM 0.00
Baca Lagi

BEBASKAN MASA ANDA BERSAMA FAMILY SAMBIL PROMOSI PRODUK BISNES ANDA

RM 0.00
Baca Lagi

TINGKATKAN JUALAN DENGAN CARA BLAST MESEJ KEPADA SEMUA PROSPEK DENGAN

RM 0.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BORONG BARANGAN BUNDLE THAILAND CLASS AA TAPI HARGA MURAH

RM 70.00
Baca Lagi

STUDENT PART-TIME BISNES TUDUNG JENAMA SENDIRI UNTUNG LUMAYAN MODAL PT

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA SEORANG PENULIS MANPU HASILKAN INCOME LUMAYAN

RM 50.00
Baca Lagi

SURI RUMAH MANPU JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN SECARA PART-TIME HANYA

RM 30.00
Baca Lagi

FORMULA MUDAH BUAT AYAT IKLAN BAGI MENARIK MINAT PROSPEK BELI PRODUK

RM 80.00
Baca Lagi

DOWNLOAD BONUS PERCUMA E-BOOK FORMULA LENGKAP CARA OTAI JUAL DI SHOPEE

RM 50.00
Baca Lagi

SERVICE KHIMAT DESIGN LANDING PAGE JUALAN PADA HARGA MANPU MILIK

RM 50.00
Baca Lagi

NAK TAHU BISNES APA YANG PALING MUDAH? APA YANG PENTING TANPA MODAL BE

RM 80.00
Baca Lagi

KETAHUI CARA MUDAH JANA INCOME LUMAYAN WALAUPUN SECARA PART-TIME

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA JUAL BURGER LEBIH MENONJOL WALAUPUN BANYAK SAINGAN

RM 60.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA KISAH 50 JUTAWAN [ DOWNLOAD PERCUMA ]

RM 0.00
Baca Lagi

BETUL KE ? BERCUCUK TANAM DI INTERNET BOLEH DAPAT HASIL

RM 0.00
Baca Lagi


Perhatian : Psini.info adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Sekiranya ada salah guna dari pihak pengiklan ini sila laporkan ke email kami report@pnext.biz.


ANDA INGIN MEMILIKI WEBSITE PERIBADI
JUALAN PRODUK KHAS MILIK ANDA SEPERTI SAYA INI

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

































Thank you for visiting My Web : Man16

Name Owner Shop = MAN FIKRI
No Hp = 60136778200


penaja iklan pnext.biz
Shopping NOW AT Man16

© 2019 Copyright: https://psini.info/Man16