RAHSIA AFFLIATE TANPA MODAL BOLEH BUAT INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN

RAHSIA AFFLIATE TANPA MODAL BOLEH BUAT INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN

RM 50.00 SAHAJA

PENERANGAN :

DOWNLOAD PERCUMA BAGAIMANA NAK DAPATKAN EXTRA INCOME SEBAGAI AFFILIATE
PANDUAN BUAT NEWBIZ BELAJAR ONLINE BAGI MENARIK PELANGAN MENBELI PRODUK
E-BOOK PANDUAN BUAT INCOME SEBAGAI AFFILIATE
" JAMINAN 100% WANG DIKEMBALIKAN"

Selepas pkp ramai para peniaga memulakan bisnes secara online walau pun hanya sekadar suka-suka [part-time] atau pun secara sepenuh masa [full-time] , tapi ramai juga yang terpaksa tarik diri kerana kekurangan ilmu dan juga tiada perancangan untuk memulakan bisnes online

Jika anda nak tahu rahsia dan juga teknik bagaimana ianya akan mengubah kehidupan anda , Teknik yang diterangkan dalam panduan ini telah banyak menberi pulangan yang lumayan kepada AFFILIATE yang mengamalkanya


Apa yang anda perlukan hanyalah handphone anda serta internet.Itu sahaja!
Anda dah boleh buat dah!
Antara strategi dan teknik yang saya ajarkan dalam ebook ini ialah..

Teknik Spy Produk
Ini adalah teknik untuk mencari produk affiliate yang sedang hot dan senang terjual!.

Lubuk Iklan
Saya tunjukkan kepada anda tempat yang sesuai untuk anda buat iklan, ada beberapa ciri untuk anda lihat sama ada tempat tersebut berbaloi atau tidak untuk anda buat iklan!. Jangan main tarkam je buat iklan kat mana-mana! :)

Teknik Umpan
Nak buat post iklan pun ada caranya, bukan sekadar copy & paste link sahaja! Jadi, saya tunjukkan anda cara yang betul untuk buat "post umpan".

Kolam Database
Bila dah pasang umpan, kena tarik prospek ke dalam "kolam" supaya senang untuk kita follow-up dan pujuk prospek membeli! Saya tunjukkan kepada anda bagaimana membina kolam tanpa sebarang kos! Kita guna tools yang PERCUMA sahaja!

Trik Buat Jualan Besar Dalam Masa Singkat
Ah ha! Inilah trik yang saya gunakan untuk jana jualan RM13,000 dalam masa sebulan. Saya tunjukkan kepada anda cara bagaimana membuatnya step by step!

Siapa Yang Patut Dapatkan Ebook Ini?
Terus-terang, ebook ini bukanlah sesuai untuk semua orang, lagi-lagi mereka yang jenis nak buat duit dengan hanya goyang kaki dan tak payah nak buat apa-apa. Sorry, ebook ini bukan untuk mereka.

Tapi kalau anda memang pernah buat bisnes online, maka bertambah mudahlah untuk anda buat duit dengan guna teknik ini. Andalah orang yang sangat sesuai untuk dapatkan ebook ini. Serius!

Dan kalau anda tak pernah buat bisnes online, inilah peluang anda buat duit secara mudah dengan affiliate. Berbanding dropship, agen atau apa saja, affiliate adalah kaedah paling sesuai untuk anda mendapatkan duit pertama anda dalam dunia online.

Kenapa Perlu Buat Affiliate?


1. Tak perlukan modal.
Ya, tak perlu keluarkan walau sesen pun. Benar, memang ada juga program affiliate yang perlu keluarkan modal, tapi ada lagi banyak program affiliate yang dijalankan secara percuma sahaja.
2. Tak perlu pegang stok.
Kebanyakan produk affiliate adalah berbentuk digital, jadi memang tak perlu pegang stok pun.
3. Komisen yang tinggi.
Program affiliate ini menawarkan komisen yang sangat lumayan. Biasanya 50%. Tapi ada juga yang mencecah 60, 70%, bahkan 100% pun ada!
4. Tak perlu nak closing manual di whatsApp.
Anda biasa closing manual di whatsApp? Penat, kan? Ha, dengan affiliate, anda tak perlu nak buat banyak masa untuk closing, kerana biasanya prospect ini akan terus buat pembelian di link affiliate kita saja!
5. Selepas pembelian, biasanya owner akan sediakan group support.
Jadi, anda tak perlu nak pening kepala nak layan pertanyaan prospek atau client, kerana group support sudah ada. Mudah kan?

Anda boleh buat duit dengan affiliate dengan sangat mudah dan santai, lagi-lagi dengan menggunakan teknik yang saya share dalam ebook ini!


Saya Nak Bagi Anda 4 BONUS Hebat! PERCUMA jika anda serius nak buat bisnes online .
BONUS #1 : CASE STUDY JANA RM6K KOMISEN SEBULAN!

Saya nak share case study saya bagaimana saya boleh mengaut keuntungan RM6K sebulan dengan hanya promote 1 produk affiliate sahaja.

Kalau ikutkan, saya boleh saja simpan case study ini tanpa perlu share kepada orang lain. Iyea lah, saya boleh guna case study ini untuk diri saya berulang kali.

Lagipun harga case study ini terlalu mahal kerana ianya memang proven dan tetap berkesan digunakan untuk produk-produk yang lain.

Saya sendiri yang guna, dan saya sendiri tahu betapa mahalnya harga case study ini. Tapi saya fikir, lebih baik saya share juga case study ini. Sebabnya saya nak anda juga boleh kaut untung RM6K sebulan dengan hanya promote 1 produk affiliate sahaja.

Cumanya, saya mungkin limitkan tawaran ini kepada mereka yang pantas bertindak saja. Saya hanya nak bagi kepada mereka yang betul-betul serius nak buat duit, macam diri anda.


BONUS #2 : 63 EBOOK PLR BAHASA MELAYU

Ya! Saya akan berikan anda juga sebanyak 63 Ebook Bahasa Melayu yang mempuyai lesen PLR (Private Label Right).

Apa PLR tu?-Ia bermaksud, anda boleh edit dan ubahsuai ebook tersebut ikut suka anda.. anda boleh edit, tambah, delete atau gabungkan ia, kemudian letakkan nama anda sebagai penulis, dan kemudian anda boleh jual atau berikan ia kepada orang lain secara percuma. Terpulang kepada anda! Anda bebas untuk membuat apa sahaja dengan 63 ebook tersebut.


BONUS #3 : 43 ARTIKEL PLR BAHASA MELAYU

Tak cukup dengan ebook! Saya juga akan berikan anda Artikel PLR dalam Bahasa Melayu pula! Sama macam ebook PLR, anda boleh edit, add, delete atau gabungkan beberapa artikel menjadi satu! Anda boleh letakkan nama anda sebagai penulis artikel tersebut!

Anda boleh gunakan ia sebagai bahan marketing untuk promote produk affiliate anda nanti! Tak perlu dah susah-susah pecah kepala fikir dan karang artikel sendiri atau keluar modal ratus-ratus ringgit untuk nak hire copywriter untuk tuliskan artikel buat anda! Gunakan sahaja artikel ini.


Hanya perlu ubah sikit-sikit ayat dia agar sesuai dengan gaya anda!

Bonus ini sangat penting kerana, teknik yang saya ajarkan di dalam ebook Rahsia Affiliate ini akan menjadi 10X lebih berkesan jika anda gabungkan dengan item bonus #2 ini!


BONUS #4 : TELEGRAM GROUP SUPPORT

Jika anda mendapatkan ebook ini hari ini, saya juga akan memberikan anda support menerusi group telegram!

Anda boleh bertanya saya jika anda ada sebarang soalan dan pertanyaan berkenaan teknik yang saya ajarkan dalam ebook Rahsia Affiliate ini!

Ingin Dapatkan Sekarang? Baiklah! Tanpa melengahkan masa lagi!
NAK PANDUAN AFFILIATE SERTA BONUS PERCUMA


Teknik Marketing yang saya ajarkan di dalam ebook ini adalah "Teknik Marketing Percuma" dan tidak perlu keluarkan sebarang kos iklan. Jadi, komisen yang anda perolehi adalah komisen bersih tanpa perlu tolak kos iklan!

Jika anda nak cari produk untuk jadi AFFILIATE boleh terus dafta percuma di sini , Semua tool makerting ada disediakan

NAK DAFTA PERCUMA AFFILIATE

Jika anda dafta sebagai AFFILIATE klikjer kemudian anda beli ikut link AFFILIATE anda salah satu mana E_BOOK , Anda jimat 50%



RAHSIA AFFLIATE TANPA MODAL BOLEH BUAT INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN whatsapp

Sila layari Web ini : https://psini.info/man16





Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk Digital

TEMUDUGA KERAJAAN? ANDA BOLEH LULUS DENGAN MUDAH TANPA ORANG DALAM

RM 30.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BARANGAN GAJET MURAH ? HARGA DISKAUN DOWNLOAD PANDUAN PER

RM 70.00
Baca Lagi

SIAPA KATA JADI JURU FOTO TAK BOLEH BUAT INCOME LUMAYAN ? NAK TAHU RAH

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA MENGURUS HOMESTAY HINGGA MENJADI REBUTAN RAMAI ORANG SETIAP HAR

RM 150.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

TEKNIK MUDAH COPYWRITING BAGI MENARIK MINAT PROSPEK BELI PRODUK

RM 80.00
Baca Lagi

Selamat Datang Ke Pnext.biz !!

RM 0.00
Baca Lagi

ANDA ADA SIMPANAN LEBIH ? APA KATA ANDA GANDAKAN BUAT PELABURAN SAHAM

RM 70.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK DAPAT PROSPEK YANG TEPAT? TINGKATKAN JUALAN BIS

RM 0.00
Baca Lagi

NAK KERJA DI SINGAPORE? PANDUAN MEMUDAHKAN UNTUK DAPATKAN KERJA

RM 30.00
Baca Lagi

RAHSIA AFFLIATE TANPA MODAL BOLEH BUAT INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN

RM 50.00
Baca Lagi

KETAHUI RAHSIA MENGURANGKAN HUTANG BULANAN DENGAN 3 TEKNIK MUDAH

RM 30.00
Baca Lagi

NAK TAHU BAGAIMANA NAK NIAGA DI LAZADA ? APA SYARAT YANG PERLU DILAKUK

RM 0.00
Baca Lagi

ZAMAN DAH MODEN TEKNOLOGI DIGITAL KENAPA MASIH GUNA TEKNOLOGI WARISAN

RM 0.00
Baca Lagi

BEBASKAN MASA ANDA BERSAMA FAMILY SAMBIL PROMOSI PRODUK BISNES ANDA

RM 0.00
Baca Lagi

TINGKATKAN JUALAN DENGAN CARA BLAST MESEJ KEPADA SEMUA PROSPEK DENGAN

RM 0.00
Baca Lagi

LUBUK RAHSIA BORONG BARANGAN BUNDLE THAILAND CLASS AA TAPI HARGA MURAH

RM 70.00
Baca Lagi

STUDENT PART-TIME BISNES TUDUNG JENAMA SENDIRI UNTUNG LUMAYAN MODAL PT

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA SEORANG PENULIS MANPU HASILKAN INCOME LUMAYAN

RM 50.00
Baca Lagi

SURI RUMAH MANPU JANA INCOME 3-4 ANGKA SEBULAN SECARA PART-TIME HANYA

RM 30.00
Baca Lagi

FORMULA MUDAH BUAT AYAT IKLAN BAGI MENARIK MINAT PROSPEK BELI PRODUK

RM 80.00
Baca Lagi

DOWNLOAD BONUS PERCUMA E-BOOK FORMULA LENGKAP CARA OTAI JUAL DI SHOPEE

RM 50.00
Baca Lagi

SERVICE KHIMAT DESIGN LANDING PAGE JUALAN PADA HARGA MANPU MILIK

RM 50.00
Baca Lagi

NAK TAHU BISNES APA YANG PALING MUDAH? APA YANG PENTING TANPA MODAL BE

RM 80.00
Baca Lagi

KETAHUI CARA MUDAH JANA INCOME LUMAYAN WALAUPUN SECARA PART-TIME

RM 80.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA JUAL BURGER LEBIH MENONJOL WALAUPUN BANYAK SAINGAN

RM 60.00
Baca Lagi

NAK TAHU RAHSIA KISAH 50 JUTAWAN [ DOWNLOAD PERCUMA ]

RM 0.00
Baca Lagi

BETUL KE ? BERCUCUK TANAM DI INTERNET BOLEH DAPAT HASIL

RM 0.00
Baca Lagi


Perhatian : Psini.info adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Sekiranya ada salah guna dari pihak pengiklan ini sila laporkan ke email kami report@pnext.biz.


ANDA INGIN MEMILIKI WEBSITE PERIBADI
JUALAN PRODUK KHAS MILIK ANDA SEPERTI SAYA INI

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE

































Thank you for visiting My Web : Man16

Name Owner Shop = MAN FIKRI
No Hp = 60136778200


penaja iklan pnext.biz
Shopping NOW AT Man16

© 2019 Copyright: https://psini.info/Man16