Nak kulit flawless, tona sekata dan sihat luar dalam?

Nak kulit flawless, tona sekata dan sihat luar dalam?

RM 80.00 SAHAJA

PENERANGAN :

KRIM ASAS KEHENDAK WANITA

Saya Ishak, pengedar berdaftar Adleesya Beauty. 😊

πŸ‘©‍πŸ’ΌπŸ‘¨‍πŸ’Ό Apa WD ni? Jom baca info di bawah :-

❣ WD ialah krim kecantikan berteknologi nano, menyerap 12 kali ganda lebih cepat terus ke pembuluh darah.

❣ Terdiri dari pelbagai ramuan terbaik termasuklah ekstrak akar tree peony, pueraria mirifica, glutathione & arbutin.

❣ WD menyerap terus ke pembuluh darah tanpa sebarang tapisan sejurus selepas sapuan pada 3 nadi dibuat.

❣ Ekstrak akar tree peony membantu proses penyingkiran toksin dalam badan. Bahan ini juga membantu melancarkan peredaran darah.

❣ Pueraria mirifica membantu menstabilkan hormon.

❣ Glutathione & arbutin berfungsi mencerahkan kulit seluruh badan.

❣ WD bukan ubat, tetapi WD membantu proses dalam badan kita menjadi lebih optimum. Apabila toksin telah dibersihkan, darah lancar & hormon stabil, pelbagai masalah dapat diselesaikan.

❣ Apabila sihat dalaman, kecantikannya akan terserlah, dibantu dengan bahan2 dalam WD yang sangat baik untuk kesihatan kulit.

LUARAN + DALAMAN terjaga dengan calit nadi je!

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
🚨 PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI ! 🚨

πŸ‘©‍πŸ’ΌπŸ‘¨‍πŸ’Ό Dapatkan WD anda SEKARANG dengan harga promosi daripada kami.

πŸ’ Harga WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM πŸ’

Harga asal: RM 150

🚨 Harga promosi 🚨

1 botol RM 100
2 botol RM 160
3 botol RM 240
 dan seterusnya.
 

πŸ‘©‍πŸ’ΌπŸ‘¨‍πŸ’Ό Dapatkan WD anda hari ini. PERCUMA POS ke seluruh MALAYSIA.
 
"Saya tak boleh tinggal ais."

"Saya hari2 minum kopi."
"Saya suka air kelapa & durian."

Kalau guna WD, berkesan ke?
=============================

Dah semestinya berkesan awak. πŸ€—

Sebabnya WD ni takde pantang larang. Teruskan aktiviti harian macam biasa, cuma calit WD kat nadi je.
.

πŸ’ WD mengetatkan walaupun bukan jamu.
πŸ’ WD menegang & memantapkan aset walaupun bukan serum.
πŸ’ WD mencerahkan walaupun bukan skincare.
πŸ’ WD membuatkan badan bertenaga walaupun bukan supplement.
πŸ’ WD memberi bibir mugil walaupun bukan lipstik.

WD cuma calit nadi je... πŸ˜‰
 .

🍯 Makan jamu & supplement? Teruskan.
πŸ’Š Makan ubat doktor? Teruskan.
β˜• Suka kopi, air kelapa, durian? Boleh makan.
πŸ’„ Guna skincare? Teruskan.

πŸ’‰ Suntik serum? Teruskan.
 
Bulan ni beli satu pun RM80. Tapi kenapa nak beli 1 je. Bila krim dah nak habis harga dah naik balik. Nak beli senang je. Tekan WA tu dan nyatakan brp nak


Nak kulit flawless, tona sekata dan sihat luar dalam? whatsapp

Sila layari Web ini :





Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk

Kulit mulus lembut gilerr!

RM 99.90
Baca Lagi

Nak kulit flawless, tona sekata dan sihat luar dalam?

RM 80.00
Baca Lagi


Perhatian : Psini.info adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Sekiranya ada salah guna dari pihak pengiklan ini sila laporkan ke email kami report@pnext.biz.


ANDA INGIN MEMILIKI WEBSITE PERIBADI
JUALAN PRODUK KHAS MILIK ANDA SEPERTI SAYA INI

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE






Thank you for visiting My Web : ims4a

Name Owner Shop = Ishak Mt Som
No Hp = 60162793940


penaja iklan pnext.biz
Shopping NOW AT ims4a

Β© 2019 Copyright: https://psini.info/ims4a