Kulit mulus lembut gilerr!

Kulit mulus lembut gilerr!

RM 99.90 SAHAJA

PENERANGAN :

Memperkenalkan Pigmentation Serum by 9herbs. Kalau nak kulit sentiasa lembab, lembut dan mulus, meh cepat dapatkan serum ini. Boleh say goodbye kepada jeragat, jerawat, bekas parut, fine lines,dan segala jenis noda. Nanti rasa seronok. Asyik nak sentuh pipi je. Aduhh, lembut nyerr!

Sebotol ni tahan 3 bulan tau. Murah kan?

Nak lagi murah? Beli sekarang. Dapat satu lagi percuma! Tapi kena cepatlah. Habis kuota, habis lah.  Tapi masih murah kan harga yang ada. Kelihatan mewah gitu.Dijamin halal dan lulus KKM. Dirumus oleh saintis kita menggunakan herba2 diproses secara saintifik. Malas cerita panjang lah. Pesan sekarang. Pasti lepas tu akan order lagi. Tak beli yang lain dah. Kalau nak lebih oomph, simpan dalam peti ais. Guna sebelum tidur. Bangun tidur esok, tengok cermin, sentuh kulit muka. Jangan terkejut!  Serius.

Ehh, lelaki pun ada guna tau. Teruja sangat mereka. Kalau tidak geli geleman konon nak guna produk perempuan. Tak macho nanti...

Tadi saya ada sebut. Kalau beli satu sekarang boleh dapat satu lagi percuma. Boleh juga ganti dengan Beauty in the Drops. Serum siang yang convert uolls jadi macam glamorous, gituu. Ada shimmer tau. Lelaki kalau berani guna lah. Hahaha. Simmering youu

Orderlah sekarang. Klik je kat link WA tu. Bisik lah berapa nak. Kalau belum habis insyaAllah saya layan. Free post tau!

 

 

 



Kulit mulus lembut gilerr! whatsapp

Sila layari Web ini :





Lain Lain Iklan Kategori yang sama
Produk

Kulit mulus lembut gilerr!

RM 99.90
Baca Lagi

Nak kulit flawless, tona sekata dan sihat luar dalam?

RM 80.00
Baca Lagi


Perhatian : Psini.info adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Sekiranya ada salah guna dari pihak pengiklan ini sila laporkan ke email kami report@pnext.biz.


ANDA INGIN MEMILIKI WEBSITE PERIBADI
JUALAN PRODUK KHAS MILIK ANDA SEPERTI SAYA INI

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE






Thank you for visiting My Web : ims4a

Name Owner Shop = Ishak Mt Som
No Hp = 60162793940


penaja iklan pnext.biz
Shopping NOW AT ims4a

© 2019 Copyright: https://psini.info/ims4a