DOWNLOAD BONUS PERCUMA E-BOOK FORMULA LENGKAP CARA OTAI JUAL DI SHOPEE

DOWNLOAD BONUS PERCUMA E-BOOK FORMULA LENGKAP CARA OTAI JUAL DI SHOPEE

RM 50.00 SAHAJA

PENERANGAN :

DOWNLOAD PERCUMA BONUS E-BOOK OTAI JUAL DI SHOPEE
INCOME 4-5 ANGKA SEBULAN JUAL DISHOPEE CARA OTAI-OTAI
E-BOOK PANDUAN LENGKAP BAGAIMANA UNTUK JUAL DI SHOPEE

Shopee adalah website e-commerce tempat orang buat income dengan mudah secara online ini kerana dishopee di kunjungi oleh pelawat yang ramai hingga mencecah jutaan dalam sehari

walaupun dafta secara percuma tepi seller masih perlukan softwere [tool] bagi mengerakkan setiap produk yang di jual , hanya orang yang tertentu saja yang mengetahui bagaimana caranya.

Bagi mereka yang tak tahu dimana untuk dapatkan softwere itu , seorang seller perlu mengunakkan menguna shopee ads dengan kadar bayaran yang tertentu yang di tetapkan oleh shopee

Sebab itu bila bukak FB kita akan selalu tengok orang share kejayaan jual barang beribu-ribu parcel di Shopee dan juga gudang yang penuh berkotak-kotak.

Tapi dia tak pernah cerita dari mana dia dapatkan sumber produk, macam mana dia tahu produk tu dapat sambutan sampai dia berani ambil stok berkotak-kotak penuh gudang dan macam mana dia promosi supaya produk yang dia beli tak sendu berabuk di gudang.

Memang dia tak kan cerita. Logiklah. Kalau dia cerita semua rahsia, dia akan menambah pesaing dalam bisnes dia. Mana ada orang nak tambah pesaing kan.

Tapi kini, semua rahsia tu dibongkarkan dalam sebuah ebook berjudul "Otai Shopee" ni
Rahsia yang jarang sangat dikongsikan.

Apa benda yang dikongsikan dalam ebook Otai Shopee ini?

  • 1. Bagaimana cara nak buat kajian produk apa yang laku di Shopee secara manual atau menggunakan software tools rahsia.
  • 2. Bila dah jumpa produk apa yang laku, proses seterusnya ialah untuk mencari supplier yang realible dari segi harga dan kualiti.
  • 3. Bila dah jumpa supplier pula, macam mana cara pembelian yang paling selamat, tak perlu risau produk tak sampai atau ditipu.
  • 4. Bila produk dah sampai, seterusnya ialah bagaimana untuk mempromosinya dengan cara yang paling berkesan.
  • Macam mana untuk setup Shopee Ads dengan cara yang betul supaya kos menjadi minima dan jualan menjadi maksima. Selain itu juga, ada satu teknik promosi viral yang selalu digunakan oleh top seller di Shopee turut dikongsikan.

Teknik ni sangat berkesan, tetapi hampir tiada yang share teknik ini.

Ebook ini sangat padat serta straight to the point! Senang nak faham. Harga pengenalan hanya RM50, harga yang sangat mampu milik untuk membantu penjual-penjual online bangkit semula dalam fasa endemik ini…

Teknik yang dikongsikan ini juga tidak hanya khusus untuk Shopee, ia boleh digunapakai di semua shopping platform, Lazada, FB, IG, Tiktok dan lain-lain. Malah ia boleh juga digunapakai sekiranya anda mahu menjual barang secara offline di kedai anda.

Tapi dijangkakan harga ni tak kekal lama dan akan dinaikkan pada bila-bila masa.
Bertindak segera! Dapatkan juga 3 ebook eksklusif percuma.

Detail dan cara beli boleh ke link dibawah >:-)
TEKAN SINI | RAHSIA OTAI BUAT INCOME DISHOPEE

Sila lawati marketplace pusat jualan (ebook) panduan makerting

Jika ingin mencari sedikit ilmu boleh dapatkan (;-)
TEKAN SINI | PANDUAN OTAI BUAT INCOME DISHOPEE

Jika anda ingin dapat kan panduan makerting online yang lain boleh dapatkan di marketplace di web jualan :-)

TEKAN SINI | PUSAT JUALAN MARKETPLACE E-BOOK MAKERTING

 

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!



DOWNLOAD BONUS PERCUMA E-BOOK FORMULA LENGKAP CARA OTAI JUAL DI SHOPEE whatsapp

Sila layari Web ini : https://psini.info/Man16







Perhatian : Psini.info adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Sekiranya ada salah guna dari pihak pengiklan ini sila laporkan ke email kami report@pnext.biz.


ANDA INGIN MEMILIKI WEBSITE PERIBADI
JUALAN PRODUK KHAS MILIK ANDA SEPERTI SAYA INI

DAFTAR DI BAWAH

PERCUMA 1 MINIPAGE



Thank you for visiting My Web : junidahjaidee1273

Name Owner Shop = JUNIDAH OSMAN
No Hp = 60194755208


penaja iklan pnext.biz
Shopping NOW AT junidahjaidee1273

© 2019 Copyright: https://psini.info/junidahjaidee1273